SUPER SOCO TC MAX 125 elektrische motorfiets

De Super Soco TC MAX elektrische scooter heeft een piekvermogen van 5 kW en kan tot 100 km/h bereiken. Theoretisch gezien betekent dit dat je het op de snelweg kunt nemen, maar dit is nog steeds beter voor stadsforenzen of misschien voor landelijk cruisen.

Met 170 Nm koppel aan het achterwiel heeft de Super Soco TC MAX zit er pit in deze nieuwe versie. Het riemaangedreven achterwiel moet de rit mooi en stil houden, zodat u kunt genieten van de stilte van een elektrisch voertuig zonder het geluid van een ketting.

Stroom komt van een 72V en 45Ah lithium-ionbatterij. Met 3,2 kWh garandeert Super SOCO dat de batterij voldoende moet zijn om 110 km te bereiken.

De Super SOCO TC MAX is uitgerust met hoogwaardige Brembo hydraulische remmen en een gecombineerd remsysteem (CBS). Het CBS koppelt de voorste en achterste remmen aan elkaar en past beide tegelijk toe met één remhendel.

De massaproductie van de TC MAX begint in het eerste kwartaal van 2019, met de eerste leveringen in Europa een paar maanden later. De TC MAX is al gehomologeerd voor EEG-normen in Europa, waar hij €4.999* voor de versie met aluminium wiel kost. Klanten kunnen een extra €200 betalen voor spaakwielen.

De premie voor een motorfiets bedraagt 1.500 euro(telkens met een maximum van 25% van de catalogusprijs). In dit geval kost deze Supersoco TC max :

4999 euro – 25% ( 1250 euro ) =  3750 euro !!