+32 (0)52 47 06 56 info@mini-bikes.be

Hanway Muscle 50 schakelbrommer

Word gezien op het nieuwe pareltje van Hanway, de Muscle50. Grote tank, schijfrem voor en achter met moderne 4-takt techniek technologie. Step up and enjoy life.

technische specificaties

Motor luchtgekoelde 4-takt, 49cc
Transmissie 4 versnellingen
Starter elektrisch en kickstart
Snelheid 45 km/u
Remmen voor schijfrem
Remmen achter trommelrem
Wielen 17 inch

SUPER SOCO TC MAX 125 elektrische motorfiets

De Super Soco TC MAX elektrische scooter heeft een piekvermogen van 5 kW en kan tot 100 km/h bereiken. Theoretisch gezien betekent dit dat je het op de snelweg kunt nemen, maar dit is nog steeds beter voor stadsforenzen of misschien voor landelijk cruisen.

Met 170 Nm koppel aan het achterwiel heeft de Super Soco TC MAX zit er pit in deze nieuwe versie. Het riemaangedreven achterwiel moet de rit mooi en stil houden, zodat u kunt genieten van de stilte van een elektrisch voertuig zonder het geluid van een ketting.

Stroom komt van een 72V en 45Ah lithium-ionbatterij. Met 3,2 kWh garandeert Super SOCO dat de batterij voldoende moet zijn om 110 km te bereiken.

De Super SOCO TC MAX is uitgerust met hoogwaardige Brembo hydraulische remmen en een gecombineerd remsysteem (CBS). Het CBS koppelt de voorste en achterste remmen aan elkaar en past beide tegelijk toe met één remhendel.

De massaproductie van de TC MAX begint in het eerste kwartaal van 2019, met de eerste leveringen in Europa een paar maanden later. De TC MAX is al gehomologeerd voor EEG-normen in Europa, waar hij €4.999* voor de versie met aluminium wiel kost. Klanten kunnen een extra €200 betalen voor spaakwielen.

De premie voor een motorfiets bedraagt 1.500 euro(telkens met een maximum van 25% van de catalogusprijs). In dit geval kost deze Supersoco TC max :

4999 euro – 25% ( 1250 euro ) =  3750 euro !!

 

NIU U – Serie

NIU U-series electrische scooter

Premie tot 750 euro op e-scooters

Voor deze e-scooter betaald u slechts 1349,25 euro  (€ 1799,00 –  premie € 449,75 =  € 1349,25 )

Premie voor electrische scooters en motors

 

Wie een elektrische bromfiets koopt, krijgt vanaf 15 april een premie van 750 euro. Wie kiest voor een elektrische motorfiets kan een premie krijgen van 1.500 euro. Het bedrag is beperkt tot maximum 25 procent van de aankoopprijs. Vlaams minister van Energie Bart Tommelein breidt dus de zero emissiepremies uit naar scooters en motors. “E-scooters en e-motors zijn beter voor ons milieu dan hun tegenhangers op benzine. Ze kunnen ook de files verkorten, ze verbruiken minder en dringen motorgeluid terug.

klik hier om de aanvraag te downloaden

SUPER SOCO ELECTRISCHE BROMFIETS TS50 TC50

STAP IN HET NIEUWE TIJDPERK OP GEBIED VAN E-MOBILITIEIT !

SUPER SOCO TC50 ELECTRISCHE BROMFIETS

 

 

 

 

download brochure

 

LET OP : E10 brandstof kan schade veroorzaken aan uw bromfiets

Pas op met tanken Benzine SuperE10/ Euro95 E10!

Gebruikt uitsluitend super98!!!

Benzine met een bio-aandeel vergroot van 5 naar 10%, E10 brandstoffen, kan niet in onze motoren gebruikt worden. Benzine met 10% Ethanol (aangeduid met E10) is agressiever dan benzine, het smeert nauwelijks, en trekt vocht aan. Het brandstofsysteem is opgebouwd uit diverse onderdelen en niet alle rubbers en aluminium delen zijn bestendig tegen de agressievere eigenschappen. Rubber en aluminium delen raken beschadigd of gaan stuk.

Er zijn reeds veel gevallen van schades aan het brandstof systeem, verbrandingsruimte en uitlaatsysteem (katalysator en lambda sensor) uit onze testen naar voren gekomen. Ook sterke vervuiling kan optreden door aanslag in de carburateur, benzinefilter, lambda sensor en tank.

Skyteam, AGM en Neco staan niet in voor de schade veroorzaakt door het gebruik van E10 brandstoffen. Dit betekent dat schade ontstaan door het gebruik van E10 brandstoffen niet onder garantie vallen!

SCOMADI accessoires

Pimp your ride met de accessoires van Scomadi.

 

   • Front bumpers
  • Front carriers
  • Mud flaps
  • Rear carriers
  • Front sides

NIEUW : SCOMADI RETRO SCOOTERS

Scomadi

Leverbaar vanaf februari 2015!

De Bondt virtueel te bezoeken

Je kan onze winkel nu ook een vitueel bezoekje brengen via Google!

debondt_virtual

Nieuwe winkel

Bikes & Mini Bikes Concept store is verhuisd naar een nieuwe locatie met een uitgebreid werkhuis,  grote showroom en magazijn.

Nieuw adres :  Strijderslaan 34 – 9220 HAMME

Ruime parking !

 

 

luc_de_bondt

Translate »